top of page
anja mockup srpski.png

ONLINE PROGRAM
"KOUČING IZAZOV 365"

Želiš promenu?

Izazov 365 je sve što ti treba za vidljive rezultate!

  • Osećaš se zaglavljeno a ne znaš odakle da kreneš.

  • Znaš da možeš i zaslužuješ više ali ne znaš kako.

  • Nikako da istraješ u novim navikama.

  • Imaš osećaj da se stalno vrtiš u krug.

Zamisli da živiš život u balansu, u ljubavi sa sobom, sa znanjem kako ostati motivisan i kako ostvariti sve ono što želiš za sebe.

Kako organizovano postižeš sve ono što ti je važno i vredno i umeš da upravljaš svojim ciljevima, odnosima i emocijama.

Iskreno verujem da je ovo moguće kada se posvetimo ličnom razvoju, bez izgovora da nemamo novca za rad na sebi, ili nemamo vremena ili nemamo podršku.

 

Kreirala sam program Koučing izazov 365, tako da bude potpuno besplatan, prebogat znanjima, profesionalnim iskustvom i praktčnim vežbama, kao i da iziskuje minimum tvog vremena.

"Koučing izazov 365" je posebno osmišljen koučing program u trajanju od godinu dana koji te podržava da istraješ u implementaciji novih korisnih navika. 
 

Ono sa čime se moji klijenti najviše muče ( a dugo je bila i moja tema) je upravo doslednost i istrajavanje kada žele u svoju svakodnevnicu da uvedu nove navike i rutinu. Kada splasne početni entuzijazam, počinje cenkanje sa sobom, bude se naši programi saboteri koji preispituju da li smo dovoljno dobri, vredni, sposobni, pametni, srećni da istrajemo ili ćemo i ovoga puta odustati i pobedu prepustiti strahu od uspeha ili neuspeha. To me je motivisalo da iskoristim sva znanja koja sam do sada sticala kroz edukacije, iskustvo i praksu i osmislim jedinstven program transformacije.

Ono što ovaj program čini posebnim je to što pristupa holistički svim aspektima našeg života ali i individualno svakom pojedincu, njegovoj temi i potrebama.
Izazov 365 je potpuno besplatan! 

Woman Writing

"Promena mora početi u nama kako bi bila trajna."

Čula/o si za izreku: "Sebe uvek nosimo sa sobom gde god da odemo". Ljudi se najčešće fokusiraju na ono što žele da dobiju, prilagođavaju svoje ponašanje kako bi izgradili navike koje će im to i doneti, ali se retko fokusiraju na sebe, svoje vrednosti i svoja uverenja o sebi i svetu. Najčešći razlog brzog odustajanja od promene je upravo neusaglašenost onoga što želimo da postignemo i onoga što jesmo.

 

Poseban koučing pristup "Malih sistemskih koraka", baziran je na NLP i koučing alatima. Pomoći će ti da osmisliš šta želiš da postaneš na svim poljima svoga života, jer samo tada svaka navika koju uvodiš biće u skladu sa tobom, prirodna i trajna. 

 

Koliko je potrebno vremena dnevno da se posveti programu?

Samo 20 minuta dnevno minimalnih promena posvećeno kroz duži period, vodi do sistemske transformacije. Recimo da 20 minuta dnevno usmerenog rada na sebi dovodi do 1% poboljšanja. Za godinu dana skoro 37 puta možemo unaprediti svoje navike, sebe i svoj život. 

#ŠTA DOBIJAM U IZAZOVU

52 nedelje programa

365 dana malih izazova. (svaki dan novi zadatak i nove interesantne lekcije i primeri iz prakse i života)

Koučing i NLP alati

Posebno osmišljene tehnike koje te motivišu da istraješ i vode te kroz proces promene

20 minuta dnevno

Minimum 20 minuta dnevno je dovoljno za kontinuirani napredak i motivaciju. Prava mera za svakoga. 

Bonus zadaci

Dodatni izazovi ukoliko za one koji žele dublje i na višem nivou da se bave sobom

Mobilna aplikacija

Izazov dostupan na svakom uređaju. Mobilna app koja prati vaš napredak

Preporučeni materijal

Dodatni tekstovi, članci naučna istraživanja, kao i knjige koje su mene inspirisale na lični rast

Plus ono što je neprocenjivo i jedinstveno u programu:

  • FB Grupa kao neprocenjiva podrška sa dodatnim inspiracijama i tehnikama

  • Kao i moja koučing mail i chat podrška tokom celog programa

#AUTORKA PROGRAMA

Image_Alex_Dmitrovic_0035.jpg

Anja Tomić

NLP trener i kouč, reiki majstor, pisac, preduzetnica, mama Hane i Mihajla i supruga jednog izuzetnog čoveka. Iako sam mentor i učitelj zauvek ću biti učenica i radoznali istraživač života, ljudi, prirode i svega što nas okružuje. 

Suosnivač sam edukativnog centra MYnd Akademije gde sa još tri izuzetne žene već skoro deceniju kreiram radionice, treninge, transformacije i osmehe. 

Verujem da je moja misija i svrha da budem podrška ljudima da se ohrabre i zakorače ka svojoj izvrsnosti. Da upoznaju svoje snage i nauče kako da ih usmere ka ličnom rastu i razvoju, postanu "Superheroji promene".

Doprinos je vrhunska ljudska vrednost i ovaj program je moj način da doprinesem svima koji žele istinski da rade na sebi, bez izgovora.

# ISTRAŽI UTISKE POLAZNIKA

20200529_124523_edited
Screenshot_20200618-163941_Wix_edited
Screenshot_20200618-164003_Wix_edited
Prijava

ZAMENI IZGOVORE IZAZOVOM

POKRENI SVOJE UNUTRAŠNJE SNAGE I MOĆI
I IZGRADI SVOJ SISTEM IZOBILJA

klikni i pridruži se izazovu!

bottom of page