#ANJA TOMIĆ

"Svako u sebi nosi svetlost zvezda i snagu ljubavi da načini svoj svet predivnim mestom"

Anja Tomić je Internacionalni master NLP Trener i Coach, kao i majstor Reikija. Kao jedna od osnivača CARS Coaching & Training centra, već godinama uspešno podržava stotine ljudi, kroz individualni i grupni koučing rad i kao trener međunarodno sertifikovanih NLP edukacija. Svoju strast prema učenju i istraživanju deli sa ljudima kroz programe i edukacije koje kreira sa puno ljubavi. Njena misija je da podrži ljude i pokaže im kako da zasijaju blistavim sjajem u svojoj izvrsnosti koju svi nosimo u sebi.

Autor je velikog broja treninga i radionica koji se bave različitim temama, poput: unapređenja komunikacionih veština, biznisa, rada sa timovima, samopouzdanje, planiranje, postavljanje ciljeva, emocionalna agilnost, NLP za decu i mnoge druge.

Feloww member je Svetske NLP Asocijacije - (IANLP), što joj omogućava da sertifikuje nove NLP praktičare, mastere, trenere i koučeve.

Rado se odaziva da na različitim konferencijama i seminarima, sa ljudima podeli svoja iskustva, znanja, tehnike i primere iz prakse, jer smatra da jedino razmenom ideja i učenja je moguć rast i razvoj.

NLP uz Anju postaje lak za razumevanje, zabavan za učenje i široko primenljiv na sve oblasti privatnog i poslovnog života.
Zahvaljujući bogatim primerima iz praktičnog iskustva i izvanrednoj veštini prezentacije, Anjini treninzi se prate bez daha i sa nepodeljenom pažnjom.
U coaching-u poverenje ukazuje primarno klijentovim unutrašnjim resursima i veštinama, poštujući njegove planove i ciljeve.
Usmerena na AKCIJU i BUDUĆNOST, Anja će vas povesti ka promeni koju želite da postignete. Njenim rečima rečeno, pomoći će vam da postanete “SUPERHEROJ PROMENE”.
Anju u radu sa polaznicima odlikuje izražena fleksibilnost i individualan pristup, najviše zahvaljujući širokoj paleti tehnika koje koristi, a koje uključuju EFT, Socijalnu panoramu, Sistemske konstelacije i Reiki.

#PODCAST POD TEPIHOM

#PRESS

anja tomić, press, podcast, coaching
20190813_142314
sensa, coaching, nlp
Screenshot_20190709-162003_Samsung Inter
market network, press
20190730_141946
ženska tv, snežana dakić, anja tomić
Screenshot_20190820-162642_Instagram

#INSTAGRAM

Anja tomic

kontakt

Osvežite svoju rutinu uz moje nedeljne objave

POLITIKA PRIVATNOSTI 
 

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black LinkedIn Icon