top of page
anja resenje final-01.jpg

Naučiću te korisne tehnike kako da samostalno prevaziđeš neki problem i unaprediš svoj život!

Prijavi se i istovremeno doprinesi da život ova dva dečaka bude ispunjen pričom i osmesima!

# ZA KOGA JE RADIONICA?

  • Ukoliko se osećaš zaglavljeno i bilo bi super da imaš lajf kouč tehniku u džepu koja bi ti pomogla da napraviš prve korake ka željenim rezultatima?

 

  • Želiš da učiniš nešto lepo za sebe a ujedno doprineseš i drugome

 

  • Osećaš da ti je potrebna promena na nekom od životnih polja? Ali ne znaš odakle da počneš?

  • Konačno da saznaš više o tom "lajf koučingu"

  • Želiš da naučiš nešto novo?

  • Ne zanima te radionica samo želiš da učiniš dobro delo

 

 

Koučing je metodologija kojom se, kroz poseban struktuiran razgovor i korišnjenje različitih koučing alata i tehnika, pomaže klijentu da otkrije gde želi da stigne, šta je potrebno da promeni, kako da otkrije i probudi snage u sebi i kako da prevaziđe izazove na različitim poljima i u različitim životnim aspektima.

Kouč pomaže klijentu da postavi cilj i podržava ga da korak po korak gradi motivaciju, strategiju i istraje do njegovog postignuća.

U subotu 6. marta u 18h postanite i kouč i klijent na jedno veče, a kasnije ta znanja praktično primenite u svakodnevnom životu u različitim temama.

# KO SU NAŠI MALENI HEROJI?

Mama Gregora i Nestora je moja drugarica iz detinjstva, zajedno smo bile od jutra do mraka, stalno napolju. U kuću bismo ulazile samo kada neka od mama vikne "ručak!" Igra, smeh i priča su nam bile jedino važne i sve što smo želele raditi. Upoznajte Gregora i Nestora, Ivanine sinove, dopustite da vam ogreju srca i svojom željom njihove mame da imaju što srećnije detinjstvo puno osmeha, priče i igre.

148614530_843199433202851_43429541359271

Gregor i Nestor su oboje rođeni kao zdrave bebe. Svojim dolaskom uneli su ogromnu sreću i radost u porodični dom. Lepo su se razvijali i svakodnevno napredovali sve dok nisu napunili četrnaest meseci. Tada obojica gube prve reči, a njihove okice, do tada tako radoznale i uvek nasmejane, postaju nezainteresovane za okolinu i ravnodušne.

Preko noći teško ih je nasmejati, zainteresovati, zaigrati… Problemi se javljaju i kod ishrane, probave, spavanja, razumevanja. Gregror dobija dijagnozu dečjeg autizma, Nestor pervazivni razvojni poremećaj.

U međuvremenu, roditelji rade sve što je u njihovoj moći da im pomognu. Uče sa njima, vode ih na defektološke i logopedske tretmane, prilagođuju ishranu, vežbaju…

Pomaci se vide, ali i dalje dosta kasne za svojim vršnjacima. Oboje su neverbalni i potrebna im je podrška skoro u svakom segmentu života. Pored toga, često su hiperaktivni i nemaju osećaj koliko je, na primer, opasno istrčati na ulicu.

Uz nova medicinska dostignuća i izuzetne rezultate sa transplantacijom matičnih ćelija postoji nada za njihovo veće osamostaljenje i uključenje u svakodnevne životne aktivnosti.

 

Da bi se Gregor i Nestor osamostalili i mogli da komuniciraju o svojim potrebama, mislima i osećanjima potrebna su im sredstva za odlazak na transplatacije matičnim ćelijama u Ruski državni medicinski centar “Dinasty” u Samari. Takođe su im neophodna sredstva za laboratorijske nalaze, putne troškove i smeštaj u Rusiji, a nakon tretmana za intenzivne logopedske tretmane kako bi rezultati bili što bolji.

Potrebno im je još 14000 evra a rok do puta im je kratak, svega 30 dana. Ipak, verujem da je to sasvim dovoljno da prikupe novac, jer znam da nisu sami!

# NA RADIONICI ĆEŠ NAUČITI:

ŠTA JE KOUČING I KAKO SE PRIMENJUJE

Omogućiću ti da zaviriš u svet koučinga kao neophodne veštine i podrške za lični i poslovni rast i razvoj. Upoznaćeš gde se sve primenjuje i kako može tebi da koristi

RAZUMEŠ I PREOKRENEŠ

Da razumeš kako su tvoji rezultati u svim životnim oblastima povezani sa sistemom uverenja a ne sa okolnostima, i kako da to okreneš u svoju korist.

Kreiraš nova pravila igre, tvoja pravila koja će oblikovati svet kakav želiš.

PITANJA KOJA KORISTE KOUČEVI

Postani kouč na trenutak, i oseti na svojoj koži benefite procesa. Naučiću te pitanjima koja nam pomažu da temu sagledamo iz novog svežeg ugla, kako bismo dobili novu perspektivu i pokrenuli proces promene

DA DEFINIŠEŠ PROBLEM I POSTAVIŠ CILJ

na kome ćeš raditi tokom radionice, a i kasnije samostalno. Otkriću ti šta je to što najčešće sabotira naše planove i šta je potrebno da uradimo kako bismo istrajali i ostvarili željeno

Sve ovo iz udobnosti svoje fotelje, online uz uključenu ili isključenu kameru i mogućnost da me pitaš sve što te interesuje a ujedno i učiniš plemenito delo.

# OVO JE FENOMENALNO 

KAKO DA SE PRIJAVIM?

prijava hum rad

Prijavi se tako što ćeš na mejl adresu anja.tomic@coachingserbia.com poslati:

 

1. Ime i prezime

 

+

2. Sliku ekrana/ screenshot gde se vidi da ste poslali 2 SMS-a sadržine "753 radionica" na 3030 ili dokaz o izvršenoj uplati od minimum 400 rsd sa svrhom uplate "radionica".

Ukoliko plaćaš iz inostranstva ili želiš direktno uplatiti na račun fondacije, sve informacije za plaćanje možeš videti  ovde, važno je samo da napomeneš da je svrha uplate radionica.

SMS-ovi i uplate bez reči radionica neće se smatrati validnim.

**cena jedne poruke je 200rsd

bottom of page