top of page
#Coaching programi
Photo_Alex_Dmitrovic_0023.jpg

Da bismo pokrenuli bilo kakvu promenu u svom životu, potrebno je pre svega, da budemo spremni na to. Da smo rešeni da budemo iskreni prema sebi i da u potpunosti sagledamo priču koju smo kreirali o svom životu, sebi, i svetu oko sebe. Potrebno je da razumemo gde smo sada, koje navike, misli i ideje nas podržavaju a koje sabotiraju. Koje to strategije nas po automatizmu svakodnevno uspešno dovode do željenog a koje do neželjenog rezultata. "Ne postoji neuspeh, samo rezultat" i učenje koje proizilazi iz njega. Kada zaista počnemo učiti iz svojih rezultata, to znači da počinjemo preuzimati odgovornost za sebe i sopstveni život. To je momenat , kada možemo razmotriti svoje želje i pretvoriti ih u celjeve koji su naši, fenomenalni, vredni življenja.

Tek onda je moguće napraviti novu strategiju, transformisati svoje slabosti u snage, izgraditi nove navike i veštine koje će potpuno u skladu sa nama postati podrška na putu ka novim pobedama.

"Ukoliko želiš da otkriješ nešto novo o sebi i svetu oko sebe, potrebno je da izađeš iz kutije u kojoj ti je sve poznato"

Koučing programe u nastavku sam razvijala godinama, u njih sam utkala sva svoja znanja i iskustva, koja sam sticala tokom mnogobrojnih edukacija koje sam pohađala, različitih metodologija, od mojih mentora i učitelja koji su mi nesebično preneli svoje znanje, ljubav i podršku, kao i kroz  terapeutske i koučing procese koje sam prolazila sa svojim klijentima ali i lično.

Želim da svakoj osobi pristupim individualno, sa ljubavlju i verom da u sebi nosi sve snage i moći koje su joj potrebne za promenu. Zato sam i izgradila koncept "Superheroj promene" koji govori o tome da svako od nas je superheroj svog života i da u sebi nosi snage i moći kojih često nije svestan. Moja misija je da kroz grupni i individualni rad, budem podrška svakome od vas da se povežete sa moćima u sebi, i da naučite da ih koristite u ljubavi, kako biste živeli zadovoljni, u balansu savoga uma, tela. emocija i duha.

"Sve snage potrebne za uspeh i zadovoljstvo se već nalaze u nama." 

Da li je koučing za mene?

Svakoga dana od trenutka kada otvorimo oči pa do ponovnog utona u san, živimo po dobro uvežbanim, automatizovanim obrascima koje smo sticali i uvežbavali od rođenja do danas. Ti obrasci postaju naše navike razmišljanja, delanja, nedelanja. Omogućavaju nam da lako ili teže donosimo odluke. Da se borimo protiv života ili da plešemo sa njim u paru.

Kako izgleda vaša svakodnevnica, vaše navike? Da li vas podržavaju da ostvarite ono što želite ili vam, veoma uspešno, odmažu u tome? Da li vam je svaki dan isti, monoton kao na traci? Ili puno obaveza, stresa i nepredviđenih situacija vam stvara konstantni stres? Da li radite ono što volite ili još uvek niste sigurni šta je to što je vaša strast?

Da li dopuštate sebi da ispoljite potpuno svoj potencijal? Možda znate šta želite ali nikako da to i postignete? Imate lii problema u komunikaciji sa partnerom, kolegama, decom, menadžerom, timom? Da li ste zadovoljni svoji reakcijama u različitim situacijama?

I ono najvažnije pitanje:

 • Da li budni i svesni putujete kroz život ili jednostavno dopuštate da život teče mimo vas?

 • Ukoliko imate osećaj da vam je potrebna promena.

 • Ukoliko želite da naučite kako da se opustite i oslobodite stresa

 • Voleli biste da bolje poznajete svoje emocije i naučite zdrave načine kako da ih procesuirate?

 • Želite da više fokusa, samopouzdanja, posvećenosti, novca, ljubavi…?

 • Imate osećaj da ste se zaglavili u petlji analize

 • Kritičar u vašem umu stalno pronalazi način da vas sabotira i odvrati od svake ideje koja vam padne na pamet

 

Koučing razgovor vam može biti podrška da prevaziđete trenutne poteškoće, izgradite strategije, nove obrasce i navike koje će vas podržati na putu ostvarenja vaših ciljeva. Kouč omogućava klijentu da kreira prostor za razvoj inspiracije. Aktivnim slušanjem i postavljanjem pravih pitanja, koja klijenta vode van granica ustaljenih šablona razmišljanja, kouč asistira klijentu da kreira cilj, osmisli konkretan plan realizacije, pomogne mu da izgradi veštine i strategije potrebne za realizaciju plana, i time bude njegova preko potrebna podrška na putu transformacije.

Koučing programi su pravljeni tako da mogu zadovoljiti svačije potrebe i mogućnosti. Svrha im je da u svakome probude snage koje nismo bili svesni da posedujemo i pretvore nas u superheroja promene.

#Individualni programi

Basic Boost 1 na 1

 • Želite da pokrenete promenu u različitim segmentima života.

 • Imate ideje, ali ne i plan

 • pokrećete sopstveni biznis

 • razmatrate promene u karijeri

 • želite više balansa između karijere i privatnog života

 • želite da unapredite komunikaciju u timu i porodici

 • Imate osećaj da niste u potpunosti zadovoljni sobom

 • želite više za sebe

 • Osećate nemir

 • Potrebno vam je više motivacije, fokusa, discipline

 • Partnerski odnosi

 • Odnosi sa decom

 • Izgradnja novih životnih uloga

 • Želite da se rešite treme....

Ovo su samo neke od tema na kojima je moguće raditi koristeći koučing metode. Ukoliko imate dilemu da li je vaša tema za koučing, zakažite online petnaestominutnu konsultaciju, potpuno je besplatna.

Individualni "Basic boost" program podrazumeva:

Photo_Aleksandar_Dmitrovic_0019_edited.j
coching programi

Personalizovani pristup svakom klijentu 

coching programi