top of page
#Coaching programi
Photo_Alex_Dmitrovic_0023.jpg

Da bismo pokrenuli bilo kakvu promenu u svom životu, potrebno je pre svega, da budemo spremni na to. Da smo rešeni da budemo iskreni prema sebi i da u potpunosti sagledamo priču koju smo kreirali o svom životu, sebi, i svetu oko sebe. Potrebno je da razumemo gde smo sada, koje navike, misli i ideje nas podržavaju a koje sabotiraju. Koje to strategije nas po automatizmu svakodnevno uspešno dovode do željenog a koje do neželjenog rezultata. "Ne postoji neuspeh, samo rezultat" i učenje koje proizilazi iz njega. Kada zaista počnemo učiti iz svojih rezultata, to znači da počinjemo preuzimati odgovornost za sebe i sopstveni život. To je momenat , kada možemo razmotriti svoje želje i pretvoriti ih u celjeve koji su naši, fenomenalni, vredni življenja.

Tek onda je moguće napraviti novu strategiju, transformisati svoje slabosti u snage, izgraditi nove navike i veštine koje će potpuno u skladu sa nama postati podrška na putu ka novim pobedama.

"Ukoliko želiš da otkriješ nešto novo o sebi i svetu oko sebe, potrebno je da izađeš iz kutije u kojoj ti je sve poznato"

Koučing programe u nastavku sam razvijala godinama, u njih sam utkala sva svoja znanja i iskustva, koja sam sticala tokom mnogobrojnih edukacija koje sam pohađala, različitih metodologija, od mojih mentora i učitelja koji su mi nesebično preneli svoje znanje, ljubav i podršku, kao i kroz  terapeutske i koučing procese koje sam prolazila sa svojim klijentima ali i lično.

Želim da svakoj osobi pristupim individualno, sa ljubavlju i verom da u sebi nosi sve snage i moći koje su joj potrebne za promenu. Zato sam i izgradila koncept "Superheroj promene" koji govori o tome da svako od nas je superheroj svog života i da u sebi nosi snage i moći kojih često nije svestan. Moja misija je da kroz grupni i individualni rad, budem podrška svakome od vas da se povežete sa moćima u sebi, i da naučite da ih koristite u ljubavi, kako biste živeli zadovoljni, u balansu savoga uma, tela. emocija i duha.

"Sve snage potrebne za uspeh i zadovoljstvo se već nalaze u nama." 

Da li je koučing za mene?

Svakoga dana od trenutka kada otvorimo oči pa do ponovnog utona u san, živimo po dobro uvežbanim, automatizovanim obrascima koje smo sticali i uvežbavali od rođenja do danas. Ti obrasci postaju naše navike razmišljanja, delanja, nedelanja. Omogućavaju nam da lako ili teže donosimo odluke. Da se borimo protiv života ili da plešemo sa njim u paru.

Kako izgleda vaša svakodnevnica, vaše navike? Da li vas podržavaju da ostvarite ono što želite ili vam, veoma uspešno, odmažu u tome? Da li vam je svaki dan isti, monoton kao na traci? Ili puno obaveza, stresa i nepredviđenih situacija vam stvara konstantni stres? Da li radite ono što volite ili još uvek niste sigurni šta je to što je vaša strast?

Da li dopuštate sebi da ispoljite potpuno svoj potencijal? Možda znate šta želite ali nikako da to i postignete? Imate lii problema u komunikaciji sa partnerom, kolegama, decom, menadžerom, timom? Da li ste zadovoljni svoji reakcijama u različitim situacijama?

I ono najvažnije pitanje:

 • Da li budni i svesni putujete kroz život ili jednostavno dopuštate da život teče mimo vas?

 • Ukoliko imate osećaj da vam je potrebna promena.

 • Ukoliko želite da naučite kako da se opustite i oslobodite stresa

 • Voleli biste da bolje poznajete svoje emocije i naučite zdrave načine kako da ih procesuirate?

 • Želite da više fokusa, samopouzdanja, posvećenosti, novca, ljubavi…?

 • Imate osećaj da ste se zaglavili u petlji analize

 • Kritičar u vašem umu stalno pronalazi način da vas sabotira i odvrati od svake ideje koja vam padne na pamet

 

Koučing razgovor vam može biti podrška da prevaziđete trenutne poteškoće, izgradite strategije, nove obrasce i navike koje će vas podržati na putu ostvarenja vaših ciljeva. Kouč omogućava klijentu da kreira prostor za razvoj inspiracije. Aktivnim slušanjem i postavljanjem pravih pitanja, koja klijenta vode van granica ustaljenih šablona razmišljanja, kouč asistira klijentu da kreira cilj, osmisli konkretan plan realizacije, pomogne mu da izgradi veštine i strategije potrebne za realizaciju plana, i time bude njegova preko potrebna podrška na putu transformacije.

Koučing programi su pravljeni tako da mogu zadovoljiti svačije potrebe i mogućnosti. Svrha im je da u svakome probude snage koje nismo bili svesni da posedujemo i pretvore nas u superheroja promene.

#Individualni programi

Basic Boost 1 na 1

 • Želite da pokrenete promenu u različitim segmentima života.

 • Imate ideje, ali ne i plan

 • pokrećete sopstveni biznis

 • razmatrate promene u karijeri

 • želite više balansa između karijere i privatnog života

 • želite da unapredite komunikaciju u timu i porodici

 • Imate osećaj da niste u potpunosti zadovoljni sobom

 • želite više za sebe

 • Osećate nemir

 • Potrebno vam je više motivacije, fokusa, discipline

 • Partnerski odnosi

 • Odnosi sa decom

 • Izgradnja novih životnih uloga

 • Želite da se rešite treme....

Ovo su samo neke od tema na kojima je moguće raditi koristeći koučing metode. Ukoliko imate dilemu da li je vaša tema za koučing, zakažite online petnaestominutnu konsultaciju, potpuno je besplatna.

Individualni "Basic boost" program podrazumeva:

Photo_Aleksandar_Dmitrovic_0019_edited.j

Personalizovani pristup svakom klijentu 

Plan koraka koje će klijent sprovoditi između sesija za kreiranje novih strategija i navika

5 sesija u trajanju od 60 minuta u periodu od 8 nedelja

(uživo ili online)

NLP Procesne vežbe za trajnu promenu

Primena najsavremenijih coaching alata i tehnike

Newsletter za dodatne ideje

E mail/sms/viber podrška tokom programa sa odgovorom do 24h

Mogućnost plaćanja programa u 2 rate

Yoga at Home

ZEN BOOST 1 na 1

... je koučing program namenjen onima koji žele da klasičan koučing  pristup kombinuju sa reiki metodom i opuštajućim vođenim meditacijama.

 • Šta je Reiki:

U današnje vreme često kažemo ili čujemo o energiji. Bez obzira što je ljudskim okom ne možemo videti, mi znamo da li imamo dovoljno energije, ili smo ostali bez energije, da li nam neko crpi energiju. Dobra vest da možemo uvek imati dovoljan dotok Životne energije čak i u okruženju gde je energija teška i radimo pod stresom! Reikijem se naziva Univerzalna Životna energija koja teče oko nas i u nama, i predstavlja tradicionalnu priznatu metodu kanalisanja te energije u svrhu isceljenja, harmonizacije čitavog našeg bića i života.

Reiki majstor je osoba koja vas može uskladiti sa Životnom energijom jer je dobila tradicionalno čuvano znanje pažljivo prenošeno sa Učitelja na učenika o tome kako možemo ponovo otvoriti svoj kanal i povezati se sa Univerzalnom Životnom energijom i kanalisati je za svoje najviše dobro.

 • Teme

mogu biti iste kao i za Basic boost program. Osobe koje biraju ovaj program su spremne da rade na svim nivoima uma, tela, emocija i duha.

Preporučuje se osobama koje su pod svakodnevnim stresom, jer im omogućava da savladaju tehnike opuštanja koje mogu primenjivati i samostalno kod kuće.

Individualni "ZEN Boost" program podrazumeva:

Personalizovani pristup svakom klijentu 

5 sesija u trajanju od 90 minuta u periodu od 8 nedelja

(uživo ili online)

Primena najsavremenijih coaching alata i tehnike

E mail/sms/viber podrška tokom programa sa odgovorom do 24h

Kombinovanje koučing tehnika sa Reiki metodologijom

Vođene meditacije za najdublju transformaciju

Newsletter za dodatne ideje

Plan koraka koje će klijent sprovoditi između sesija za kreiranje novih strategija i navika

Mogućnost plaćanja programa u 2 rate

NLP Procesne vežbe za trajnu promenu

Ultimate change 1 na 1

Pokrenite ultimativnu transformaciju. Postanite "Superheroj promene" i svog života.

Istraživanja pokazuju da je potrebno 66 dana implementacije nove rutine kako bi ona postala trajni deo našeg života. Ovaj program je nastao iz iskustva rada sa klijentima, kao proces koji integriše sve metode i tehnike koje su klijentu potrebne da bi ostvario uticaj i promenu na svoj biznis i život uopšte.

Tokom 24 nedelje (168 dana) imate mogućnost da implementirate više novih strategija, uz konstantno praćenje napretka. Ovaj program je osmišljen za one koji žele da se u potpunosti posvete transformaciji svog biznisa, karijere, života uopšte. Najuspešniji znaju koliko je važna podrška mentora i kouča. Naučite posebne strategije uspešnih lidera i genija koje možete implementirati u svoju rutinu i podići svoju produktivnost  i fokus na mnogo viši, majstorski nivo. Kod implementacije nove rutine je važna istrajnost i posvećenost, što mnogim ljudima predstavlja izazov. Preuzmite u potpunosti kontrolu nad svojim strategijama i navikama, osmislite fenomenalne ciljeve i dopustite sebi da živite svoju svrhu. 

Ultimate program sadrži sve što i classic i zen, plus dodatne mogućnosti, 

Individualni "Ultimate change" program podrazumeva:

mountains-3959204_1920_edited.jpg

Personalizovani pristup svakom klijentu 

Kombinovanje koučing tehnika sa Reiki metodologijom

50% popusta na sve radionice i 30% popusta na NLP Practitioner edukaciju (vrednost popusta je preko 600 evra) 

15 sesija u trajanju od 90 minuta u periodu od 24 nedelje

(uživo ili online)

Vođene meditacije za najdublju transformaciju

Dodatnih 49 dana podrške putem pristupa online premium edukaciji "Carska riznica resursa" (vrednost 197 evra) - trenutno se postavlja na novu platformu, biće dostupna naknadno

Primena najsavremenijih coaching alata i tehnike

Plan koraka koje će klijent sprovoditi između sesija za kreiranje novih strategija i navika

Newsletter za dodatne ideje

E mail/sms/viber podrška tokom programa sa odgovorom do 24h

NLP Procesne vežbe za trajnu promenu

Mogućnost plaćanja programa u 6 rata

#Utisci klijenata

"Koučing mi je doprineo dublje razumevanje sebe i drugih. Rad sa koučom mi je omogućio da bez loših osećanja ostavim iza sebe odnose koji mi ne prijaju i da ostvarujem skladnu komunikaciju sa bliskim osobama i sa drugim ljudima sa kojima dolazim u kontakt. 

Kroz koučing sam uočila dugo nošena uverenja koja su me sputavala u samoostvarenju i naučila sam da razvijem nove načine razmišljanja od kojih mogu da imam koristi.

Kouč me je podstakao da iskoračim iz ustaljenih šema ponašanja i načinim željenu promenu. Uz proces koučinga sam uvidela gde pravim greške i šta je konkretno potrebno da bih ispunila svoje namere i htenja.

Koučing bih preporučila onima koji smatraju da nisu ostvareni u bilo kom aspektu svog života. Onima koji imaju loše navike ili neprijatna stanja zbog kojih ne postižu kvalitetno življenje. Osobama koje žele da naprave progres i da uz vođstvo kouča dobiju jasne predstave o svojim životnim ciljevima. Kroz proces koučinga se prolazi bez analiza i saveta ali uz prava pitanja kouča putem kojih on vodi, podstiče i inspiriše osobu. 

Zašto baš Anja? Zato što je ona ematična, topla i puna razumevanja. Anja je stručna, posvećena svom poslu i pokazuje težnju ka stalnom napredovanju. Kroz radoznalost i razdraganost je sačuvala dete u sebi i zato sa lakoćom uspostavlja odnose. Anja je izuzetno profesionalna, pouzdana i radi posao kouča iz duše. Vična je da prepozna  dušu drugih, kao i da nađe pravi način da pomogne u rešavanju njihovih izazova. Poznata je po iskrenom i milom omehu koji otklanja sve otpore. "

Nevena P, pr menadžer i fitnes trener

#treninzi i edukacije

Anja samostalno i sa svojim koleginicama iz CARS coaching & Training, čiji je jedan od osnivača, već sedmu godinu kreira tematske radionice, treninge, seminare i edukacije za odrasle i decu.

Autor je i brojnih online seminara i koučing projekata. Kao master NLP trener i fellow member svetske NLP asocijacije (IANLP), sertifikovala je stotine NLP Praktičara i mastera.

Koliko entuzijazma i topline jedan trener može uneti u svoj rad? Saznaćete kada upoznate Anju. 
NLP uz Anju postaje lak za razumevanje, zabavan za učenje i široko primenljiv na sve oblasti privatnog i poslovnog života.
Zahvaljujući bogatim primerima iz praktičnog iskustva i izvanrednoj veštini prezentacije, Anjini treninzi se prate bez daha i sa nepodeljenom pažnjom. Kao podrška ljudima, poverenje  ukazuje primarno njihovim unutrašnjim resursima i veštinama, poštujući planove i ciljeve svakog pojedinca.
Usmerena na AKCIJU i BUDUĆNOST, Anja će vas povesti ka promeni koju želite da postignete. Njenim rečima rečeno, pomoći će vam da postanete “SUPERHEROJ PROMENE”. 
Anju u radu sa polaznicima odlikuje  izražena fleksibilnost i individualan pristup, najviše zahvaljujući širokoj paleti tehnika koje koristi, a koje uključuju EFT, Socijalnu panoramu, Sistemske konstelacije i Reiki.

Radionice i seminari

Interaktivne radionice i seminari na kojima otkrivamo nova znanja o sebi i drugima, gradimo nove veštine i unapređujemo postojeće. Radionice su uglavnom tematske, sa puno praktičnih vežbi i tehnika koje možete primeniti odmah.

NLP edukacije

Naučite kako da unapredite komunikaciju, pravilno postavite i ostvarite ciljeve, motivišete sebe i druge, poboljšate odnose sa drugima i najbolje koristite moć zapažanja. Najmoćnija metodologija za unapređenje ličnosti na različitim nivoima.

bottom of page