top of page

чет 21. апр

|

Zoom webinar

Besplatni webinar | Prolećno raspremanje života

Osećaš preplavljenost (burnout) Želiš više mira, balansa i vremena za sebe Nedostaje ti energije za sve ono što bi želela da postigneš PRAVO JE VREME ZA VELIKO RASPREMANJE ŽIVOTA!!!

Registracija je završena
Istražite druge događaje
Besplatni webinar | Prolećno raspremanje života
Besplatni webinar | Prolećno raspremanje života

Time & Location

21. апр 2022. 19:00 – 21:00

Zoom webinar

About the event

Kada se nakupi prašine na polici, uzmemo krpu i obrišemo je. Ne volimo da gomilamo sudove u mašini niti smeće u kanti za otpatke.  Ali iz nekog razloga kada su naše misli i emocije u pitanju, često znamo da ih gurnemo pod tepih nemajući kapacitet ni energiju da se u datom trenutku bavimo njima. 

To čini da osećamo anksioznost, ulazimo u stanja pregorevanja (burn out-a), da odustajemo od svojih ideja i ciljeva ili ih odlažemo za neki bolji trenutak - možda kada deca porastu, ili kada budemo imali više vremena, energije, novca....

Većina žena koje dolaze kod mene na koučing, dolaze upravo iz želje da promene nešto, pokrenu posao, napreduju u karijeri, iskoriste potencijal koji osećaju da nose u sebi, ali nemaju energije za to pokušavajući da balansiraju sve svoje aktivnosti, ljude oko sebe, porodicu, karijeru, treninge, hobije...  Toliko je toga da nam je često dan od 24 sata prekratak. 

Moje klijentkinje su mame, preduzetnice, menadžerke, službenice, umetnice, lekarke, programerke.... bave se najraznovrsnijim zanimanjima, ali ono što im je slično je da sve do jedne žele da budu u miru, da se bude odmorne i koračaju kroz dan u skladu sa sobom i svojom svrhom. Da budu mentalno i emotivno DOBRO. 

 I upravo nam je to tema radionice Velikog prolećnog raščišćavanja uma i emocija.

U prvoj fazi radionice osvestićemo šta se sve to nakupilo u rancu koji nosimo na leđima svaki dan.  Otkrićemo šta je to što smo potiskivali, prećutali, gurnuli pod tepih. Odvojićemo ono što nam pripada od onog što nije naše.

U drugoj fazi vodim vas kroz fenomenalnu vođenu vežbu otpuštanja svega što nam je višak, malo, što je izašlo iz mode ili nam samo više nije potrebno.

Pridruži se i ti besplatnom velikom proelećnom raspremanju i pozovi i druge da nam se pridruže 21. aprila od 19 do 21h

Vreme je da prodišemo, i napravimo mesta za ideje koje nam tek dolaze i život koji zaslužujemo da živimo!

Schedule


 • 2 сата

  Zoom link

  Zoom

Tickets

 • Prolećno raspremanje života

  Obezbedi sebi ulaznicu za besplatni vebinar.

  0 RSD
  Sale ended

Total

0 RSD

Share this event

bottom of page