нед 06. дец | CARS Coaching & Training

Daj priliku godini da bude nabolja LIVE i ONLINE

Radujemo se što već šestu godinu za redom organizujemo radionicu koja motiviše i inspiriše ljude na promenu. Ukoliko želiš da svoje ovogodišnje želje oživiš, i počneš da ih živiš ova radionica je pravi izbor za tebe? Posveti se fokusiranom planiranju budućnosti, koja će se i ostvariti!
Nema više mesta :(
Daj priliku godini da bude nabolja LIVE i ONLINE

Vreme i mesto

06. дец 2020. 11:00 – 17:00
CARS Coaching & Training, Topličin venac 11, Beograd, Serbia

O događaju

Ti imaš moć da pokreneš misli. Misli imaju moć da pokrenu ideje, koje su najmoćniji pokretač akcije. Akcija od prašine i “ne znam” stvara štras i magiju!

Možda imate fenomenalne ideje, ali nikako da stignete da im se posvetite? Možda se ponekad nađete u situaciji da želite promenu, ali ne znate odakle da počnete? Možda ste već bili na našoj radionici i želite da otkrijete šta smo novo pripremili za vas?

U svakom slučaju, radujemo se što već četvrtu godinu za redom organizujemo radionicu koja motiviše i inspiriše ljude na promenu. Ukoliko želiš da svoje ovogodišnje želje oživiš, i počneš da ih živiš ova radionica je pravi izbor za tebe? Posveti se fokusiranom planiranju budućnosti koja će se i ostvariti Kako bi bilo da daš sebi priliku da naredna godina stvarno bude najbolja?

CARS Coaching & Training ti nudi fenomenalnu priliku da pokloniš sebi i svojim najdražima najbolju godinu do sada, na treningu koji će te sasvim sigurno ohrabriti da postaviš prave ciljeve i pokreneš se u akciju ka njihovom ostvarivanju.

Uz pomoć koučing i NLP tehnika, povešćemo te na put u budućnost, pokazaćemo ti kako da postavite i isplanirate cilj po receptu najuspešnijih. Na tom putu otkrićeš nešto više o sebi, svojim uverenjima i vrednostima. Spoznaćeš koji te to programi sputavaju da živiš život vredan življenja i najvažnije od svega dobićeš korisne alate i strategije kako da te programe transformišeš u korisne i podržavajuće.

Više o radionici možete pročitati na:

http://coachingserbia.com/daj-priliku-godini-da-bude-najbolja/

Nema više mesta :(