суб 07. дец | CARS Coaching & Training

#2 NLP za roditelje | Tajna srećne mame (back to work)

Na ovoj radionici ćete naučiti kako da izgradite novu ulogu majke i balansirate je sa već postojećim ulogama? Kako steći samopouzdanje u novoj ulozi? Kako sebe dovesti u stanje mira i opuštenosti? Kako se nositi sa promenama raspoloženja, i uticajima okoline?
Nema više mesta :(
#2 NLP za roditelje | Tajna srećne mame (back to work)

Vreme i mesto

07. дец 2019. 18:00 – 21:00
CARS Coaching & Training, Tolstojeva 17, Beograd, Serbia

O događaju

Tajna srećne mame je druga radionica iz paketa radinoca koje smo osmislili kao podršku mama i tatama koji čekaju bebu ili bebe. Više o celom programu možete pročitati ovde...

 

Beba je stigla, već je postala deo vaše porodice i dosta dobro ste se uhodali. Možda ne stižete da operete kosu redovno, niste dugo izašli da popričate sa drugaricama o temama koje nemaju veze sa dojenjem i prehranom. Možda vam se dešava da osećate strah i nemir kada pomislite da se uskoro vraćate na posao. Traženje vrtića ili osobe za čuvanje, počinje od radosti da vam stvara stres, ponekad se dešava da vas partner ne razume u potpunosti. Možda imate utisak da ste se malo udaljili. Ne osećate da ste izbalansirani iznutra i voleli biste da vratite makar na trenutak onaj stari osećaj povezanosti sa sobom. Želeli biste malo vremena za sebe, ali i kada ga priuštite grize vas savest jer se odvajate od vašeg najdražeg bića. Kako da izbalansirate unutrašnje uloge, želje i potrebe sa sopstvenim očekivanjima i očekivanjima okoline. Kako da ažuriramo vrednosti i preispitamo svoja uverenja o sebi i svetu oko nas? Kako da novonastali sistem uredimo tako da bude oaza, i baza u kojoj svi članovi pronalaze mir i mesto za punjenje svojih snaga?

To su nam sve teme kojim ćemo se baviti na drugoj radionici u nizu. Teme koje su česte kod naših klijenata sa kojima radimo u parovima ili individualno. Praksa je pokazala da je otuđenost od sebe i partnera sve češća pojava kao i depresija koju stvara ujednačenost svakodnevnice i stres povratka na posao i odvajanja od deteta.

Na ovoj radionici ćemo naučiti kako da se organizujemo, uskladimo, izbalansiramo i vratimo sebi i partneru.

 Na radionici “Tajna srećne mame” za vas smo pripremili: 

  • Kako da ulogu mame uskladite sa ostalim ulogama, koje ste možda zapostavili, zaboravili ili tek treba da ih izgradite
  • Kako da uspostavite bolju komunikaciju sa partnerom i ponovo probudite vas kao par
  • Šta kada vam je svega previše
  • Kako da se pripremite za povratak na posao
  • Kako da vratite vreme samo za vas a da vas pri tom ne grize savest
  • Postavite ciljeve koje ćete sa radošću ostvarivati

Više o ovoj radionici i ostalim iz programa možete pročitati ovde...

Nema više mesta :(